Totalentreprise

Din totalentreprise

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder totalentreprise hvor både kvalitet, tid og samarbejde imellem diverse håndværkere, går op i en højere enhed. Sagt på en anden måde; Vi tager os af hele opgaven fra a-z!

Ved en totalentreprise er der mange parametre der skal gå op i en højere enhed, både tidsramme og kvalitet af arbejdet i de forskellige faggrupper. Vi planlægger hele byggeriet, både større projekter og mindre private byggerier til en overkommelig pris.


Mange års erfaring

Vi har gennem mange års erfaring lært at koordinere indsatserne hos alle faggrupper, hvilket i sidste ende giver et byggeri hvor kvaliteten er i top.

  Om projektet er brancheopdelt eller total, så lad os stå for det. Vi har et bredt kendskab til fagligt dygtige håndværkere der kan hjælpe. Igennem mange år i byggebranchen har vi opbygget et bredt kendskab til håndværkere der vægter kvalitet ligeså højt som os. Det kan være alt fra tømrere, murere, VVS’er, elektrikere til malere og kloakmester.   Vores brede viden indenfor byggebranchen gør at du får et resultat hvor tid, tillid og kvalitet hænger sammen. Vi lever af tilfredse kunder, og det er vigtigt at du som kunde inddrages i processen. På den måde opnår vi alle et tilfredsstillende resultat.   Vores totalentreprise henvender sig både til erhverv og private.   Kontakt os for et godt tilbud til konkurrencedygtige priser, så slipper du for unødige bekymringer og kan trygt læne dig tilbage mens byggeriet står på.