Slut- & Flytterengøring

Slutrengøring efter endt projekt på hele Sjælland

Efterlad et godt indtryk, når du afslutter din byggeopgave med at levere grundigt rengjorte og klargjorte lokaler til tiden.

Du efterlader et godt indtryk hos kunden, når du afslutter din opgave med at aflevere lokaler, der er ryddelige og rengjorte. Samtidig kan du selv komme hurtigere videre til din næste kunde, hvis du vælger Larsen Byg & Ejendomsservice til at runde projektet af. Vi sørger for, at du slipper af med affald, gulvpap, restmaterialer, støv og alt det, der ellers ligger tilbage, når du har gjort dit arbejde.

Selv hvis du er udfordret på tiden, behøver du ikke at fravælge slutrengøringen eller vælge halve løsninger. Vi træder gerne til med kort varsel – uden at gå på kompromis med de standarder, der er aftalt.

Løbende service:

Kan rengøringen ikke vente til sidst? – I forbindelse med renovering og større entrepriser er der tit behov for rengøring undervejs i arbejdet. Vi sørger for, at du får ryddet op, gjort rent og lagt nyt gulvpap flere gange undervejs i byggearbejdet.

Vi hjælper med slutrengøring overalt på Sjælland!

Vi kommer gerne og hjælper med den afsluttende rengøring, uanset hvor på Sjælland, byggeriet foregår – og uanset projektets størrelse.

Vores slutrengøring kan koordineres med andre af vores ydelser. For at sikre den samme kvalitet, og ikke mindst tillid hele vejen fra start til slut.

Slutrengøringen kan altid sættes sammen med byggepladsservice, skadeservice & ikke mindst rengøring af byggepladsens skurvogne.

Så alle på pladsen har rene opholdssteder til deres pauser samt når der skal skiftes om.

 

Skal du/I flytte men orker ikke rigtig rengøring efterfølgende? Du/ I vil hellere bare indrette din/ jeres nye bolig, forretning, kontorlokaler mm, og falde godt på plads.

Det kan vi sagtens forstå derfor tilbyder vi flytterengøring, så du/I slet ikke skal tænke på at rengøre din/jeres fraflyttende lejemål, det sørger vi for. Bedst af alt så benytter vi kun miljø venlige rengøringsartikler. Det er vigtigt for at, at vi benytter disse produkter da vi ikke ønsker at skade mennesker eller miljøet ved rengøringen.

Vi sikre at lejemålet bliver efterladt med de krav der er for at kunne levere bolig til boligselskaber, nye køber eller lejer.

Vi sørger for du spare tid, kræfter samt bekymring ved flytningen.

Du kan levere boligen med et smil til de nye køber / lejere.

Hos Larsen byg & Ejendomsservice levere vi topprofessionel flytterengøring, og du skal helt sikkert vælge os fordi:

  • Vi forlader ikke stedet før du er tilfreds, og vi retter fejl med et smil. Vi giver nemlig tilfredshedsgaranti!

Hvad indebære en flytterengøring:


Vi har 2 løsninger når vi kommer til flytterengøring. Da vi både tilbyder en skræddersyet løsning udfra de ønsker, og ikke mindst krav der skulle være hos den enkelte udlejer.
Udover dette har vi også vores standart løsning, som kommer hele vejen rundt, og denne er i de fleste tilfælde nok til at boligen bliver godkendt af udlejer.

Kontakt os pr tlf 52 81 24 45 el. pr mail kontakt@larsenejendomsservice.dk for at bestille os eller for evt flere spørgsmål.