Skadeservice

Vi er bevidste om at skader kan ske, når man mindst venter det.

 

Klimaet ændrer sig og meteorologer spår højere vandstande, større risiko for skybrud og derved flere ødelæggelser på bygninger.

At stå med en oversvømmet kælder og skimmelsvamp kræver fagfolk for at udbedre skaderne.

 

Det er ofte uoverskueligt at stå med skaden selv, derfor tilbyder vi døgnservice og hjælper akut, hvis der opstår for eksempel en vandskade. En vandskade skal udbedres hurtigst muligt, inden der opstår skimmelsvamp og yderligere fugtskader.

 

Vi rykker også ud til akutte stormskader. I Danmark oplever vi flere og flere hårde storme, som river tagstene ned, vælter træer eller forårsager skader på bygninger. Vi er vant til at håndtere både mindre og svære skader med øje for at tiden ofte er en afgørende faktor når uheldet er ude.

 

Der er rigeligt at tage hånd om i forhold til forsikring, lad os om at klare de praktiske udfordringer, og fokuser’ på det andet. Denne service vil aflaste dig i en ofte kaotisk og svær tid, hvor der skal tages beslutninger hurtigt.

 

Vi har den fornødne ekspertise, samt maskiner til at affugte, samt at suge vand fra kældre, gange og lofter.

 

Brug os som sparrings-og samarbejdspartner i din virksomhed, eller som privat person hvis der opstår akutte skader i hjemmet.

 

 

Brug os når det gælder, for hvert minut tæller!…

 

Kontakt os straks, hvis uheldet er ude.