Remover service ( Afrensning af facade, fliser, tag, grafitti mm )

Facadeafrensning

Der er også to typer behandling, når det gælder facader. Her snakker vi om en aktiv og en passiv løsning. De er selvfølgeligt forskellige afhængig af underlaget: Er der tale om en industriejendom bygget af jern-beton, eller er det en ny-kalket bondehus fra 1800 tallet?

 

På hårde og nyere flader, kan man benytte den Aktive behandling, hvor man renser facaden med brug af inden højtryk eller hedvand.

Man kan så efterfølgende vælge at Imprægnere og Beskytte ejendommen så det rensede område ikke suger snavs til sig med det samme. Her bliver der lukket for overfladen, og dette sikre at skidt og møg ikke ligger sig i den rensede dybt i det rensede område.

 

Læs mere Tagrens

Vi køre facaderens på hele Sjælland.

Ingen opgave er for lille eller for den sag skyld for stor til at vi i Larsen Byg & Ejendomsservice ikke kan klare opgaven til ug.

Vores priser starter fra 25 kr. inkl moms pr kvm. Prisen kan dog variere alt afhængig af type facadeafrensning, og om det er i nå afstand fra jorden eller vi skal ud og benytte lift til opgaven.

Ønsker du et tilbud på udførsel af dette er I/du altid velkomne til at kontakte os pr tlf +45 52 81 24 45 el. pr mail kontakt@larsenejendomsservice.dk

 

Læs mere om Graffitig afrensning