Re- & etablering af haver & grønne områder

Minder din have mere om en urskov end en parcelhusgrund? Mangler du tiden til at etablere en have, hvor du kan nyde morgenkaffen og ikke mindst udsigten?

 

Vi er bevidste om, at haven har stor betydning i hverdagen. Det er her du finder overskuddet til at klare hverdagen, og det er i haven at du nyder en stille stund.

 

Vi hjælper dig med at anlægge en have, som får dine grønne, fingrer frem igen. Et sted som kan bringe dig tilbage til nuet i en travl hverdag. Udfra dine ønsker får vi styr på de grønne arealer. Det eneste du skal er at finde havestolen frem!

 

Hvis du ønsker en smuk grøn græsplæne, kan vi lægge rullegræs. Det nye look skal nok skabe misundelige blikke fra naboen! Vi kan også anlægge nye frodige bede, derved skabes helhed hele vejen rundt i haven.

 

Der er ingen tvivl om, at en veletableret have med smukke detaljer skaber et godt forhåndsindtryk på din ejendom. Hvis du skal sælge bolig, er forhåndsindtrykket altafgørende for et fremtidigt salg.

 

Brug os hvis din ejendom har stået til salg længe. Lad os skabe en ny indgangsvinkel for køberne, det kan betale sig!

 

Vi etablerer haver i samarbejde med private og virksomheder, og vi anlægger både små og store haver til fornuftige priser.

 

Som altid er vores største fokus at få tilfredse kunder, derfor kan du altid regne med at kvaliteten er i top og tidsplanen bliver overholdt.

 

Glæd dig til en ny have, hvor vi udfra dine ønsker anlægger din drømmehave.

Kontakt os gerne for et godt tilbud, eller en snak om processen.