Re- & etablering af sten terrasser & stier ( Brolægning )

Skal du i forbindelse med nybyg etablere en sten terrasse? Eller ønsker du at opfriske din gamle terrasse?

Så står vi klar til at hjælpe!

I de varme sommeraftener er terrassen familiens samlingspunkt. Det er her grillen bliver tændt og bøfferne syder, alt imens børnene render rundt i haven og leger. Vores vision er klar; Vi ønsker at bygge en sten terrasse, hvor du kan slappe af i smukke omgivelser.

Ved hjælp af vores mangeårige erfaring og ekspertise, kan vi skabe et unikt terrassemiljø udfra dine ønsker. Om du ønsker at etablere en ny stenterrasse, eller vil genskabe en ny.

Terrassen fungerer både som familiens platform, men også som en æstetisk udvidelse af huset. Vi skaber i samarbejde med dig en terrasse med kræs for detaljer, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores fornemmeste opgave er at lægge en stenterrasse, hvor du kan se dig selv!

Vi er bevidste om, at en stabil terrasse kræver et solidt fundament. Dette laves af underlag bestående af både stabilgrus og sand. Dette er en proces som kræver præcision og. Du vælger selv sten og materialer, hvor vi selvfølgelig vil bistå med kyndigt råd og vejledning.

Vi tilbyder også etablering af stier, som omkranser eller smukt løber igennem haven. Disse kan laves på mange kreative måder, og naturligvis udfra dine ønsker. Vores service henvender sig både til private samt firmaer, der har brug for en samarbejdspartner til fremtidige projekter.

Det kræver mange overvejelser at gå i gang med et stenterrasse projekt. Vi ønsker at være din samarbejds-og sparringspartner så du i sidste ende opnår det bedste resultat.

Husk vi lever af tilfredse kunder!

 

Kontakt os for et tilbud.