Have- & Grønservice

Kunne du godt tænker dig, at nyde din have uden at skulle knokle inden?? Her i Larsen byg & ejendomsservice tilbyder vi fuld have service, hvor der aftales med kunde hvad der skal udføres løbende.

 

Vi tilbyder haveservice i alle grønne områder og til/i alle størrelser. Du kan hverken have for lille eller stor en have. Vi klare opgaven til perfektions, vi forlader ikke opgaven før kunden også er tilfreds med resultatet.

 

Du kan få ordnet alt i din have, så du ikke skal tænke på andet end at nyde tiden i den eller vi kan stå for enkelte opgaver, hvis du selv godt kan lide at ordne småting.

 

Så hvis du er typen der nyder alle glæder i haven, dens dufter, fuglesang og fred så er fuld have service lige noget for dig.

 

Vi tilbyder haveservice ud fra en skræddersyet plan til lige netop dig. Vi kan stå for alt fra græsslåning, hækkeklipning, fjernelse af ukrudt, træfældning mm. Vi kan tilbyde at lave en sæson aftale, helårs aftale eller en enkelt aftale.

Prisen kan være en fast pris eller timebaseret.

Hvis det er en fast aftale laves der primært en fast pris pr gang. Hvorimod en enkelt aftale alt efter hvad der skal laves så tilbydes der timepris.

 

Vi udføre haveservice i alle have/arealer såsom erhvervs/firma arealer, villahaver, sommerhushaver, ejendomsforeninger, og i parker. Kortere sagt tager vi os af alle grønne områder.