Fliserens

Flisrens

Ser dine fliser triste ud? Så renser vi dem for dig så de bliver flotte igen. Fliser på terrasser, indkørsler, havegange/sti kan nemt se triste ud, da vinteren giver optimale vilkår for snavs, alger og flisepest under vinterens fugt og mørke.

For at rense dine fliser benyttes der højtryksrenser hvorpå til sidst får dine fliser en imprægnering, som sørger for at lukke fliserne for alger, skidt og pest.

 

Flisepest?

Har dine fliser fået flisepest, efter en lang og våd vinter så er chancerne store for at fliserne har fået godt med alger, flisepest og andet skidt. Der ser ikke særlig godt ud og man bliver træt af at se på hvor beskidte de er samt glatte. Heldigvis kan det reddes uden du behøver skifte dine fliser. Snavs og andet skidet kan heldigvis vaskes samt alger skal have en omgang alge rens så mangler flisepesten bare – flisepesten består af en slags lav som primært sætter sig på fliser og andres former for sten, hvis der er skygge og fugtigt nok. Laven består af alger og svamp, det ses typisk hvor der vokser alger i området. Det sidder rigtig godt fast på dine fliser og derfor ikke lige til at komme af med uden professionel hjælp.

 

Vi benytter højtryksrenser som har et specielt hoved så den ikke spuler for hårdt på fliserne og derved ødelægger deres beskyttende overflade.

 

VI her hos Larsen byg & ejendomsservice giver dig gerne et uforpligtet tilbud på rensning af fliser samt flisepest. Der benyttes kun miljø venlig kemikalier og dine fliser får ikke ødelagt deres naturlig beskyttende overflade.