Byggepladsservice ( Bortkørsel af affald mm )

Byggepladsservice på hele Sjælland

 

Få tid og ro til at koncentrere dig om det, du gør bedst – bruge dine hænder og evner til at bygge noget, der har værdi for kunden. Så går vi til hånde og rydder op efter dig!

Du kan slippe for det tidskrævende og irriterende oprydningsarbejde efter hver arbejdsdag eller efter afsluttet opgave, hvis du allierer dig med Larsen Byg & Ejendomsservice. Vi har det personale, der har helt styr på oprydningen på byggepladser – herunder også sikkerhedshensyn og håndtering af forskellige materialer.

Vi tilbyder flere former for byggepladsservice:

Daglig service:

Kom hurtigt i gang med dagen og hjem til fyraften – Få ekstra mandskab til at rydde op efter svendene, feje arealerne, slæbe materialer eller læsse og losse biler – stort set alt forefaldende arbejde.
Dette sikre at folkene når langt mere i løbet af en dag, og at byggepladsen altid står klar til dagen derpå. Så vist arbejdstilsynet skulle smutte forbi vil det ikke være arbejdspladsen der får nogle former for løftet pegefinger.

Slutrengøring:

Når byggepladsen skal rømmes og stedet gøres indflytningsklart, står Larsen Byg & Ejendomsservice gerne for slutrengøringen – vi fjerner affald og støv og efterlader stedet klar til brug.

Læs mere om slutrengøring under den tilhørende fane.

Rengøring af skurvogne:

Hvad enten der er tale om daglig rengøring af dine skurvogne eller afsluttende rengøring, når opgaven er fuldført, kan Larsen Byg & Ejendomsservice klare det for dig. Dette kan vi klare når vi alligevel er på byggepladsen for at rydde op efter dagens el ugens arbejde.

 

 

Skadesservice?

Vi rykker ud til byggepladsen med kort varsel, hvis du pludselig står med skader fra fx vand, brand eller storm. Vores folk er hurtigt på plads med udstyr som affugtere, varmeblæsere eller afdækning. Vi har døgnvagt, og kan være på stedet på under en time.

Vi tilbyder byggepladsservice overalt på Sjælland

Vi rykker ud og hjælper på byggepladser overalt i København og omegn – lige netop hvor og hvornår du har brug for det, og hvad enten der er tale om store omfattende byggerier eller projekter i mindre målestok.